Как флиртуват мъжете от различните зодии

ОВЕН

Овните са пробивни хора, обичащи незабавно да вземат това, което смятат, че им се дължи. Което често води до сблъсъци, особено в отношенията. Когато един Овен прави опит за флирт може да изглежда наивен и груб. Въпреки че представителите на тази зодия не се проявяват като майстори на флирта, тяхната искреност пленява и очарова. Когато преминат във връзка обаче показват голяма ревност. От една страна това е сладко и гали егото на партньора, но от друга – изненадват с постоянството си.

ТЕЛЕЦ

Телецът е човек, който крачи бавно към реализацията на всяка своя цел. Действията им са пълни с достойнство, обмислят всеки свой ход, а естествената им сдържаност не позволява открито да кокетничат. Не може да се каже, че представителите на този знак не флиртуват изобщо. Те го правят, но само в границите на тяхното разбиране. В резултат на това се оказва някак неясно дали са флиртували или просто така е изглеждало. Само ако имате сериозен интерес към мъж от тази зодия можете да забележите, че той предприема стъпки към вас. Ако и вие покажете, че има обратна връзка, той ще започне да ви ухажва доста по-открито.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците обожават флирта. За тях това не е само етап към връзка, но и една много вълнуваща игра. Много от мъжете от тази зодия флиртуват с лека ръка, без да се замислят, че партньорът отсреща може да вложи чувства. А в повечето случаи те го правят на шега, за самия спорт. Защо трябва да означава повече за някой друг? Това често води до объркване, защото често в него се влюбват няколко жени, които са готови да се борят за сърцето му. А той дори рядко знае, че е в романтичен триъгълник.

РАК

За всеки Рак флирта е най-добрият начин да покажат, че даден човек е интересен за тях. Но често бъркат симпатията с интимността и не влагат никакво романтично послание. Много хора получават знаци на внимание от тях, които после се чудят дали въобще са харесвани. И тайната е, че никой не е. Когато показват заинтересованост те не хабят думи, а го показват с дела. Да бъдеш с представител на тази зодия се изисква искрен ангажимент.

ЛЪВ

Това е господарят на флирта. Романтичните заигравки за него са детинска игра, но често пръска своя чар и създава усещането за флирт у повече евентуални партньори. Умениета в комуникацията само засилват този ефект, който често води и до разочарования, защото се оказва, че флиртът за него е игра. Дори и във връзка, той няма да спре с флиртовете, защото те са като негова емоционална храна. Лъвовете могат да спечелят сърцето на всеки от противоположния пол. Любопитното е, че другите определят действията му като романтични, а той често не влага такъв смисъл.

ДЕВА

Девата не флиртува в обичайния смисъл на думата. Сблъсквайки се с признаци на внимание, те предпочитат да го играят непревземаеми, да се преструват, че не го е грижа. Отстрани изглежда дори, че се страхуват от връзка. Разбира се, това схващане не идва от нищото, но не отразява реалността. Рано или късно представителите на този знак се предават под натиска на ухажването и започват да отвръщат. И тогава вече имаме възможност да наблюдаваме как изглежда флирта от тяхна страна. В опит да спечелят партньор те предимно му помагат в различни ситуации, което не е много ясен романтичен знак.

1 2

Подобни статии

Top