Как Кейт Мидълтън отслабна толкова бързо след раждането (СНИМКИ)

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън роди преди няколко месеца – на 23 април.

Още в деня на раждането херцогинята бе изписана от родилното – стандартна практика във Великобритания.

Кейт и съпругът ú – принц Уилям, изглеждаха прекрасно пред болницата, в която херцогинята роди, заобиколени от стотици, ентусиазирани да видят престолонаследника, който е пети в реда за наследяване на трона.

Навсякъде по света обаче се появиха коментира, насочени към Кейт и нейната физическа форма часове след раждането.

Мидълтън изглеждаше изключително добре за жена, родила преди няколко часа.

Тогава експертите казаха, че свежестта ú се дължи най-вече на добра диета, която тя е спазвала по време на бременността.

Първата публична изява на Кейт след раждането бе на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл.

Тогава всички отбелязаха, че херцогинята изглежда прекрасно.

Само преди броени дни Мидълтън бе заснета от папараци да се забавлява в компанията на принц Джордж и принцеса Шарлот, както и други близки от семейството.

Те придружаваха с принц Уилям, който взе участие в Maserati Royal Charity Polo Trophy – благотворителен поло мач, набиращ средства за болнични центрове и приюти за бездомни.

Кейт е облечена в семпла лятна рокля, която подчертава формите ú.

По-малко от два месеца минаха от раждането, но Мидълтън изглежда си е върнала старите килограми.

Според акушерката Лаура Спийкър от „Женска здравна клиника“ в Лондон, някои родилки успяват да отслабнат по-бързо след раждането. Тя смята, че това се дължи предимно на доброто хранене.

„Някои жени определено могат да се възстановят по-успешно и бързо от други. Въпросът е дали сте били здрави и каква храна сте приемали по време на бремеността“, казва Спийкър пред „Дейли мейл“.

Спийкър отбелязва, че е наистина интересно как Кейт изглежда толкова добре, като се има предвид, че това раждане е трето за нея.

„Често срещано е жените да прекарат до една година, за да загубят теглото от бременността“, каза още акушерката пред изданието.

Факт е, че след раждането настъпват промени в тялото на всяка жена.

Кейт вероятно е продължила да следва сериозен хранителен режим, който подпомага процеса на възстановяване, отбелязва още Спийкър.

„Трудно е за родилките, но ако успяват да се ограничават от определени храни, а заложат на по-здравословни и балансирани продукти, то със сигурност ще имат по-бърз успех“.

Спийкър добавя нещо важно:

„Със сигурност не бихме препоръчали прекалено драстична диета и упражнения бързо след раждането. Кърменето, ако е възможно, и свързване с новороденото са най-важни в началото“.

Подобни статии

Top