Как се пише за култура? Отговаря Пловдив чете - DC news

Как се пише за култура? Отговаря Пловдив чете

Обучение по журналистическо писане за култура и изкуство

Творческа работилница за писане за изкуство и култура ще се състои  от 10.30 до 12.30 часа в двора на галерия „Джуркови“ на улица „Съборна“ 19 в рамките на фестивала Пловдив чете.

Имаш смелостта да четеш поне една книга в месеца? Мечтаеш да се занимаваш професионално с журналистика? Искаш да пишеш за култура и изкуство? Нямаш търпение да се срещнеш лично с най-интересните поети и писатели на България?

Ти си нашият човек! Литературният фестивал „Пловдив чете“ организира творческа работилница и обучение по журналистическо писане за култура и изкуство.

Обучението е напълно безплатно. Освен това всеки, който умее да пише получава журналистическа акредитация за всички събития на фестивала „Пловдив чете“ и правото да отрази всяко едно от тях. Журналистическите материали ще бъдат публикувани в блога www.plovdivchete.com и други известни издания с културна насоченост.

Обучението по журналистическо писане за изкуство и култура ще проведе журналистът Радослав Иванов с участието на писателката Ина Иванова. „Пловдив чете“ те очаква! Направи първата стъпка към професионалната журналистика заедно с нас!

Можете да се запишете на място на 28 май.

Събитието се провежда с финансовата подкрепа на Община Пловдив и е част от Културния календар на града.

Подобни статии

Top