Как се влюбват различните зодии

Представителите на различните зодиакални знаци усещат влюбването по различен начин.

За едни любовта започва от пръв поглед, за други е необходимо повече време, разговори и срещи, за да се запали искрата.

Вижте начина, по който вашата зодия усеща „пеперудите в стомаха“

ОВЕН

За Овена любовта е като горски пожар. Ако този зодиакален знак е готов на приключенски подвизи в името на обекта на чувствата си, значи желанието му за истински взаимоотношения са налице.

ТЕЛЕЦ

За Телеца пък любовта е тест за проверка на чувствата. Те имат нужда от време, за да потвърдят пред себе си увлечението си по новия човек в живота им. Предпазливи са, но са способни на компромиси в името на това връзката да потръгне по мед и масло.

БЛИЗНАЦИ

За Близнаците от друга страна е ясно, че са общителни и гъвкави във взаимоотношенията си. Влюбването в представител на тази зодия ще е придружено с изненади и вълнения и едно е ясно – никога няма да се чувствате отегчени.

РАК

Четвъртата поред зодия, Рак, е дълбоко свързана с дома и семейния уют – затова той ще ви дари с топлината, която винаги ви е липсвала в любовните емоции. Отдаден, грижовен и всеотдаен – такива са Раците във взаимоотношенията си с човека, пленил сърцето им.

ЛЪВ

За Лъвовете пък важи само едно правило, свързано с любовта: тя е всепоглъщаща. За тази зодия е характерно, че обича да е център на вниманието, но щом става дума за обич, нещата стоят по следния начин: Лъвът е напълно погълнат от еуфорията си по своята тръпка. Той мисли постоянно за нея, дори когато не са заедно.

ДЕВА

Ако има зодия, за която сравнението за пърхащите в стомаха пеперуди да е най-вярно, то това са Девите. Във влюбването те са плахи, но чувствата им са повече от искрени и отдадени. Трудно се решават на първа крачка към обекта на любовта си, но обичта им е силна и устойчива във времето.

1 2

Подобни статии

Top