Как ще прекараш Свети Валентин според зодията

ОВЕН

Необвързани: Въпреки че празниците са в средата на работната седмица, ще се опитате да съберете приятелите си заедно и да отдадете почит на виното, защото не е нужно човек да е влюбен, за да се забавлява добре.

Обвързани: Ще имате най-добрия секс на живота си.

ТЕЛЕЦ

Необвързани: Няма да можете да устоите на изкушението и в крайна сметка ще изпратите на бившия си съобщение, за което ще съжалявате две минути след изпращането.

Обвързани: Ще посетите лъскав ресторант с вашия човек, но тъй като никой от вас не мисли за резервации, ще прекарате часове чакайки дадена маса. Ако и двамата сте разочаровани и нетърпеливи, в крайна сметка може да се наложи да ядете китайско.

БЛИЗНАЦИ

Необвързани: Ще поканите приятелите си на кино да гледате новия филм  от поредицата „50 нюанса сиво“.

Обвързани: Ще си пуснете първия филм, сте гледали заедно и ще се потопите в носталгични емоции. И точно както тогава, ще спрете филма по средата, за да се натискате като тийнейджъри.

Ето къде е възможно да срещнете любовта на живота си

РАК

Необвързани: Ще гледате романтични комедии цяла вечер, докато ядете шоколади и бонбони, които сте си купили сами.

Обвързани: Ще подарите на своя човек най-грижовния подарък и ще бъдете малко разочаровани от това, че дарът му не е толкова добре обмислен като вашия. Но все пак вечерта ще свърши добре, защото поне си прекарвате времето заедно.

ЛЪВ

Необвързани: Ще се поглезите като си купите нещо хубаво. В крайна сметка сте необвързани и единственият човек, който трябва да глезите, сте самите вие.

Обвързани: Ще облечете най-хубавите си дрехи и ще отидете в скъп ресторант, за да могат всички в социалните мрежи да видят снимките от бляскавия живот, който водите.

ДЕВА

Необвързани: Ще прекарвате деня в работа, така че няма да осъзнаете, че е Свети Валентин. Ще го разберете едва когато видите колегите си, разказващи за плановете си за вечерта и подаръците, които са купили за своите половинки.

Обвързани: Ще прекарате деня на работа, така че няма да празнувате Свети Валентин до уикенда така или иначе. За тогава обаче сте планирали бягство от града.

1 2

Подобни статии

Top