Как зодиите отиват на бързи срещи?

Овенът

влиза малко задъхан, но с танцова стъпка. Закъснял е, защото до последно е търсил място за паркиране, ако може пред вратата. Оглежда се, намига на Рибата, тя пък хич не го забелязва, заета е да си оправя деколтето и изпуска целия спийд дейт.

Овенът набързо прелита през петте запознанства, които му се полагат, дава си телефона поне на четирима – да го търсят, ако им трябва (той няма да ги търси, много е зает), ама я го хванат, я не го хванат… Накрая отива отвън да си говори с Близнака, който вече малко се е отегчил.

Телецът

се е издокарал като за сватба – с елегантен костюм, влиза скромно в залата, уж да не бие на очи, но му е ясно, че с този часовник на цената на двустаен апартамент, няма как да не го забележат. Насочва се към Лъва – ето някой, който му пасва по елегантност… След 30 секунди вече си мисли: „Този пък колко е надут… А обувките му даже не са италиански като моите“.

Близнакът

е овършал набързо поне десетима кандидати, ама май никой не му е харесал… То пък можеш ли да решиш за 5 минути – нито има време да си поговорите за вселената, нито за кризата в Близкия изток, то пък кой изобщо ги е измислил тия бързи срещи? Все пак взима 7-8 телефона… и Facebook, и Instagram… някой ако има и Youtube канал – да го дава.

1 2 3 4

Top