Кака Лара и Боби Шоу пристигат в Асеновград за празника на детето

Любимците на децата Кака Лара и Боби Шоу ще забавляват най-малките жители на Асеновград на техния празник.

Празничната програма на 1 юни започва от 10 часа на сцената на градския парк. В нея ще участват  възпитаниците на детските градини  „Мир”, „Н. Вапцаров”, „Слънце”, „Дружба” и детска градина  „Асенова крепост”.

За настроението на най-малките в Деня на детето ще се погрижат още денс формациите „Индиго” и „Косара”, вокална формация  „Калина Малина” и вокалистите от групата  „Весели гласчета” при НЧ „Св.преп.П. Хилендарски”.

В празника ще участват още  ЦПЛР „Васил Левски” и фолклорната група „Детска песен”. Докато малчуганите пеят и танцуват на сцената техните връстници ще могат да изобразят върху асфалта какво е за тях  „Мир, приятелство, толерантност”.

По-късно детският празник ще се пренесе на градския басейн, където ще има парти с аниматор. За децата до 14 години входът на плажния комплекс ще бъде свободен през целия ден.

Тържествената програма за Деня на детето ще продължи от 18 часа с концерта  „Талантите на Асеновград”, а час по-късно в зрителната зала на НЧ „Родолюбие” е началото на спектакъл, поднесен от танцьорите на „Косара”.

Подобни статии

Top