Какъв е най-неподходящият партньор за вас според зодията

Не ви призоваваме да прекъснете любовната си връзка, ако партньорът ви не ви подхожда по зодия. Това е просто предупреждение, за да не допуснете грешка в избора на бъдещ партньор.

ОВЕН

Вие сте независими и твърдоглави. Правите това, което смятате за нужно, и вашите решения не подлежат на обсъждане. Нямате време да се замисляте за това, че някой се държи твърде натрапчиво. Заради това може да страдате от липса на лично пространство, но никога не бихте жертвали личната си свобода и независимост. Потенциалният ви партньор или ще следва вашата линия, или ще ви напусне.

ТЕЛЕЦ

Вие сте упорит и ревнив Бик и бягате далеч от всеки, който се опитва да ви сложи хомот. Междувременно вие самите нямате нищо против да контролирате някого. Мисълта да делите половинката си с друг човек ви кара да настръхвате. По-добре отбягвайте партньори, склонни към „отворени“ връзки.

БЛИЗНАЦИ

Докато единият близнак обича да проявява любовта си и да се радва както на социалния, така и на семейния живот, другият се дърпа от тези неща. Връзката с Близнаци може да се превърне в непрестанна конкуренция, вместо да носи наслада от това, което имате. За този знак е приложима поговорката „Противоположностите се привличат“.

РАК

За жалост слабото място на Рака са нестабилните настроения и липсата на доверие. Освен това вие често се ръководите от чувствата си и не обръщате внимание на грешките си. Затова обвинявате за караниците и скъсванията партньора си.

1 2 3

Подобни статии

Top