Какъв мъж ви трябва според зодията

Ето кой е идеалният мъж за всяка жена според зодията

Овен

Мъж, който само прави живота ви по-вълнуващ, вместо да чувствате, че сякаш ви дърпа назад. Приятел, който с вас ще поеме на спонтанно пътешествие в случайно избран ден и ще споделите един живот, съсредоточен върху растеж, приключения и забавления.

Телец

Един мъж, който най-накрая ви носи усещането за топлина и мир, което никога не бихте могли да намерите в никой друг човек.

Приятел, който ви обича истински, без конкретна причина, който винаги изпълнява обещанията си и прави това, което казва. Който ви кара да се чувствате като единственото момиче в стаята всеки път, когато ви погледне.

Близнаци

Имате нужда от мъж, който може да ви прочете и да ви разбере, както никой друг не е успял да го направи преди. Един любим, който разбира, че понякога ще има дни, в които се чувствате страхотно и такива, в които не сте на себе си, но и в двата случая ще ви дава пълната си любов и подкрепа.

Рак

Мъж, който обича, когато сте в контакт със собствените си емоции. Който не ви кара да се опитвате да бъдете някоя, която не сте. Мъж, който ви пише любовни писма, който ви прави закуска в леглото, който ви води на изненадващи места и не се страхува от това колко силни са чувствата му към вас.

Лъв

Един мъж, който е равен с вас. Приятел, който е също толкова ентусиазиран за преследване на страстите си. Който не се страхува да отговаря на вашите бързи темпове и да утвърждава връзка, в която обичате да учите и да изпитвате нови концепции, идеи, хобита и приключения.

Дева

Мъж, който отнема постоянното безпокойство, което изпитвате за запознанства с нови хора. Любим, който мрази играта и не се страхува да ви каже как се чувства. Който остава с вас до четири сутринта, само за да говори и да се чувства свързан. Който винаги знае правилното нещо, което трябва да каже, за да ви успокои и да ви накара да се почувствате сигурни.

1 2

Подобни статии

Top