Каква енергия съдържат специалните дати 20 и 22 февруари?

Как ще ни се отрази струпването на много двойки в двете дати от февруарския календар?

През втория месец на 2020 година има няколко дати, в които броят на цифрата 2 изобилства. А през второто десетдневие на февруари те са точно две – днешната, 20.02.2020 и 22.02.2020 г.

Ето какво казват за тази дата нашите нумеролози – Виктория Налбантова и Михаил Ковачев:

Днес – 20.02.2020 г., планетите Сатурн, Юпитер, Плутон, Марс, Луна ще се намират в знака на Козирог. Това означава емоционална стабилност, амбиция, реализация.

Нумерологично датата 20.02.2020 е с вибрация 8, а датата 22.02.2020 е свибрация 1. Това са силни, лидерски числа, които ни повеждат по пътя на нашите мечти и желания.

Единицата е число с лидерска насока и желание за нови начинания. Датата 22-ри е енергийно силна и основополагаща.

Осем ни потапя в своята безкрайност, в своята обърканост и не забравя да ни напомни да сме отговорни за здравето си.

Време е за реализиране на лидерски амбиции, дисциплина и постоянство. Можем да бъдем лидери на собствените си желания, както и да се радваме на обществено внимание и авторитет. Способни сме да се
откажем от моментни удобства в името на дългосрочни планове.

Важно е да знаем, че това е период, в който можем да разчитаме на усилията, не на късмета. Ако имаме късмет той се изразява в нашето обкръжение, колеги, приятели. Не бива да се подценява екипната работа, но не бива  настроението ни да зависи от мнението на околните. Добре е да се опрем на чувството си за хумор.

Съществуват тенденции да се извлече полза от закона.

Подобни статии

Top