Какви изненади ни е подготвил декември в любовен план? Вижте месечния хороскоп!

Овен

Рядко показвате ранимата и романтичната си страна, но именно сега е моментът да покажете сладката си същност пред околните. Отпуснете се и оставете приятните емоции да ви завладеят.

Необвързани: Точно сега е моментът да потърсите идеалната половинка, която ще ви докаже, че има идеална половинка за всекиго. Не бъдете мнителни, а подходете непредубедено – със сигурност няма да съжалявате.

Обвързани: Кажете „край“ на всички ангажименти, проблеми и негативни мисли – единствено вие можете да си помогнете и да забравите за всичко, да се отпуснете и да се наслаждавате на прекрасния месец декември.

Телец

Чувствате огромно напрежение и ви изглежда, че ангажиментите ви нямат край? Истината е, че именно месец декември е времето, когато трябва да забавите темпото и да се отдадете единствено и само на приятни емоции, заобиколени от близки хора.

Необвързани: Работата поглъща всяка свободна минута и дори не се замисляте за нова връзка? А дали подобна възможност не се крие именно на работното място? Да, знаете точно за кого говорим.

Обвързани: През месец декември половинката ви ще има нужда да от вашата подкрепа. Точно това ще бъде основната ви задача – да бъдете опората, от която се нуждае любимият човек.

1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Top