Какво чертаят звездите в любовта през тази седмица? Любовен хороскоп за 28 август – 3 септември

Партньорствата в любовта и семейството ще са под знака на комуникацията тази седмица. На повечето зодии ще им се налага да обмислят предходни свои действия, да разискват неразрешени проблеми и да търсят нови пътеки за усъвършенстване на отношенията.

Овен

Не се изненадвайте, ако някое ваше старо гадже се появи на вратата ви изневиделица. Може да се окаже, че отново нещата между вас могат да потръгнат. Има стари искри, които не са угаснали. Няма да е трудно да се поддадете на страстта в съботния ден, но в неделя може да се окаже, че съжалявате за всичко, което сте направили. Не правете прибързани избори и безразсъдни действия. Бъдете предпазливи и избягвайте необмислените действия или думи.

Телец

Меркурий ще се отдръпне от любовния ви дом през тази седмица и ще се премести в дома на семейството. Това може да разсее съмненията, които сте имали по отношение на любовния си живот. За съжаление, семейството може да не одобрява решенията ви относно любовта, запознанствата, връзките, както и партньорите, които избирате. Възможни са и внезапни промени в решенията на сърцето ви.

1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Top