Какво не трябва да правим в годината на Жълтото куче

хороскоп

Китайската Нова година

започва на 16 февруари 2018, петък, което според китайския календар означава, че тогава ще започне Годината на кучето. Всяка година освен животно, си има и елемент, а елементът за следващата година е Земя.

Земята пък от своя страна е свързана с жълтия цвят. Ето защо и 2018 година ще бъде годината на жълтото земно куче.

През 2018 година трябва да имаме предвид, че най-много ще се цени честността. Не трябва да се държим лицемерно, дори с неприятелите си.

За да ни донесе новата година щастие и хармония, трябва да се стремим да сме търпеливи, да не се оплакваме и да решаваме проблемите по дипломатичен начин.

Много е важно да общуваме и да завързваме нови запознанства. Всички любовни връзки, създадени в годината на кучето, ще са хармонични и устойчиви.

През 2018 година ще се наложи да се разделим с вредните си навици, ако искаме да сме здрави. Много щастливи ще бъдат и децата, родени през годината – те ще се радват на добро здраве и щастливо детство.

За хората с интелектуални професии, 2018-а ще е изключително доходоносна. Единственото условие е, да не се отказват пред трудностите и винаги да търсят помощ от съмишленици в сферата.

 

 

Подобни статии

Top