Какво ни готви Купидон за първия месец на годината? Любовен хороскоп за януари 2019

Какво ли ще ни се случи в любовен аспект през януари  2019-та година? Изненади, или романтични преживявания?

Овен

Хрумвало ли ви е, че често сами саботирате всички шансове да се забавлявате и да се отпуснете? С други думи – месец януари е времето, когато наистина трябва да се замислите върху настроението си – позволете си да се забавлявате от сърце и ви гарантираме, че няма да съжалявате.

Необвързани: Да, знаем, че навън времето не е най-доброто за дълги разходки, но ви съветваме да направите точно това. Екипирайте се подобаващо и със сигурност в парка или пък в планината ви очаква приятно ново запознанство.

Обвързани: Кой е казал, че януари не е месец за пътувания? Не е ли крайно време да бъдете импулсивни и да си дадете заслужена почивка.

Разбира се, най-романтично ще бъде да изненадате любимия човек.

Телец

Романтичната ви страна ще вземе превес през месец януари. Ще имате огромна енергия и желание да докажете на целия свят, че доброто ще победи злото.

Необвързани: Възползвайте се от приповдигнатото ви настроение, за да „заразите“ и омаете околните. Гарантираме ви, че ентусиазмът няма да остане незабелязан и ще доведе до интересно запознанство.

Обвързани: Навън е студено и единственото ви желание е просто да се сгушите на топло у дома и да си направите маратон с любимите ви филми. Можете да бъдете сигурни, че половинката ви няма да има нищо против. 

1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Top