Какво ни готви Купидон за първия месец на годината? Любовен хороскоп за януари 2019

Стрелец

Зимата е вашият сезон и това определено си личи. Мотивацията и енергията ви ще ви помогнат да постигнете всичко, което сте си наумили.

Необвързани: Подхождайте открито към всички нови запознанства. По този начин околните ще имат възможност да видят прекрасния ви характер, което пък ще доведе и до по-интимни отношения.

Обвързани: Връзката ви има нужда от разнообразие и повече искри. Изберете колективно хоби, което да практикувате през уикенда. А защо не и да планирате изненадваща романтична вечеря, която недвусмислено да подсказва за десерта.

Козирог

През месец януари ще ви бъде трудно да се отървете от мрачното настроение, което ви преследва. Най-добрият начин да се справите с него е да направите нещо за първи път, нещо, което ще ви извади от зоната ви на комфорт.

Необвързани: Желанието ви срещи с приятели и нови запознанства е сведено до минимум през този месец. И макар че последното, което искате, е да излезете в петък вечер, ви препоръчваме да направите точно това. Ще се изненадате от развоя на събитията.

Обвързани: Половинката ви ще има нужда от по-голяма подкрепа и внимание. Не подхождайте с раздразнение, а покажете на любимия човек колко много означава той за вас. 

1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Top