Какво ни очаква през 2019 година? Вижте годишния хороскоп!

В очакване на новата 2019-а година силно се вълнуваме какво ли ни вещаят звездите, дали годината ще е успешна и хармонична. Астролог Петя Георгиева подготви своята годишна прогноза за всеки зодиакален знак, пише az-jenata.bg.

Овен

Динамична ще е годината за представителите на вашия знак с достатъчно възможности за реализация. Дали ще се възползвате или не, зависи от поведението ви. Не се захващайте за няколко неща едновременно, защото ще разпилеете силите си и получените резултати няма да ви зарадват. Действайте с умерено темпо и отчитайки личните си възможности. Ще има, разбира се, и затруднения. Приемете ги като изпитание за издръжливостта, волята и търпението си. Някои от тях ще играят ролята на „предупреждение“, целящо да ви предпази от грешки. Мобилизирайте личния си потенциал в моментите, в които решавате да започнете нещо съвсем ново. Представете си, че имате пред себе си бял лист и на вас се пада да напишете първата дума. Нелек избор, но печелившата ви стратегия в случая е да повишите капацитета си, повишавайки познанията. Не залагайте на количеството, а на качеството. Поставяйте си реални цели и незабавно изработвайте плана за постигането им. Страхът от непознатото не бива да е спирачка към новото.

Телец

Всеизвестно е, че представителите на вашия знак са последователни и упорити хора. През 2019 г. тези качества ще се окажат изключително полезни. В допълнение трябва само да се научите да общувате по-свободно и да отстоявате интересите си по време на преговори. Ще създадете разнообразни контакти и което е много съществено, с нужните хора в точния момент. Новите хора, гравитиращи около вас ще ви мотивират, ще ви подсказват подходящи решения, ще споделят оригинални идеи. Благодарение на присъщия си чар и обаяние ще успеете да „изгладите острите ъгли“, помрачаващи отношенията ви с някои стари приятели, с близки роднини, с любимия човек. Ще разширите влиянието извън сферата на основната си дейност. Творческият ви потенциал ще расте бавно, но осезаемо. Действайте смело, ако ви хрумне да се занимавате с нещо ново, особено през втората половина на годината. Дайте възможност на интуицията да ви подскаже силните страни и на въображението да ги развие. Прекалената предпазливост ви пречи да работите с размах. Ако за дадена идея нямате „резервен вариант“, това съвсем не означава, че е лоша и че трябва да се откажете от нея.

1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Top