Какво премълчават жените за секса?

В секса възникват проблеми,

за които жените избягват да говорят, но мъжете трябва да ги отчитат и да ги обсъдят с партньорката, ако се налага. Поне така смятат сексолозите.

Един от тези „подводни камъни“ е порното. По същество по-голямата част от действията, които виждаме в порно филмите, могат да попречат за пълноценното удоволствие в реалния секс.

Разбира се, повечето мъже не признават,

че в леглото те правят някои неща, защото са били „яки“ на екрана, а не защото те наистина са приятни. Жените не бива да обвиняват за това всички мъже, но все пак силният пол трябва да има пред вид следното: всеки път, когато правят това, партньорката търпеливо чака да премине към онова, които носи удоволствие и на двамата.

Жените наистина обичат да се занимават със секс и не им харесва, когато мъжът свършва още в самото начало. Нежната половина харесва половия акт, който трае все пак повече от няколко минутки, но това не винаги означава, че повечето е по-добре.

Ако мъжът се гордее,

че може да прави секс без свършване повече от час, има огромна вероятност партньорката му вече 30 минути да си мисли, че е време той да свършва. Но се бои да му го каже, за да не засегне достойнството му. Ето тук мъжът трябва да знае следното природно явление, препоръчва mixstuff.ru: способността на влагалището да отделя смазващото вещество е ограничена, от удоволствие един секс маратон може да се превърне направо в мъчение.

Мъжът пробва различни неща, но партньорката не стига до оргазъм. И в крайна сметка осъзнава, че не знае как да й помогне. Жената обаче отлично знае как да получи удоволствието, нищо чудно да е разбрала това по време на мастурбирането. Но тя се опасява да говори, защото нейният път към оргазма може да се възприеме като неадекватен от партньора.

Тя например може да си помисли,

1 2

Подобни статии

Top