Какво ви очаква в любовта тази седмица? Вижте в любовния ни хороскоп за периода 22 – 28 януари

Разговори за секс, дълбока комуникация, но и прибързаните думи, за които може да съжаляваме. Така изглеждат любовните въпроси през тази седмица според звездната карта. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тази седмица родените под знака на зодия Овен ще бъдат готови да се забавляват с любимия човек. Марс, управляващата ви планета, ще влезе в Стрелец и вашият 9-ти дом на приключенията в петък.
Това ще повлияе на общата ви мотивация за следващите няколко седмици, както и на сексуалното ви желание. Като начало с любимия човек може да решите да опитате нещо ново в секса. Без значение колко е студено навън, ще успеете да се стоплите под завивките.

Телец

Тази седмица вие ще бъдете вдъхновението и подкрепата за вашия партньор. Ще може да му помогнете да се справи с всякакви житейски препятствия с правилния начин на мислене. Но и сексуалният ви живот ще стане много по-вълнуващ. Повече експерименти, любовни игри, може да помислите и за тантрически практики. Това ще подобри интимната ви връзка.

1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Top