Кале Зауерланд: Кубрат превъзхожда Антъни, той няма достатъчно опит

Мениджърът на Кубрат Пулев говори за неговите шансове по време на събитие в Лондон

Мениджърът на Кубрат Пулев – Кале Зауерланд, е категоричен, че клиентът му има огромен шанс да стане световен шампион на 28 октомври, когато на стадион „Принсипалити“ ще се изправи срещу властелина на тежката категория в момента Антъни Джошуа. Промоутърът говори по време на събитие, организирано от „Уилям Хил“ в Лондон.

„Кубрат е много силен боксьор и има огромни шансове срещу Джошуа. Всички знаем силните страни на англичанина. Той е бърз и здрав. Трябва обаче да отчетем и недостатъците му. Джошуа няма опит в професионалния бокс. Мисля, че с това, съчетано с техниката, Кубрат го превъзхожда“, започна Кале.

Той разкри, че още преди три години е можело да се осъществи мач между Пулев и Джошуа. По това време Антъни е прохождал на профиринга.

„Тогава получихме предложение, но отказахме, тъй като не беше изгодно. По-късно, вече като световен шампион, Джошуа отново поиска мач, но преценихме, че ще е по-добре да стигнем до Антъни като официални претенденти“, продължи Кале Зауерланд. Той се върна и на мача между Кобрата и Владимир Кличко през 2014-а.

„Забелязахте ли какво се случи тогава след нокаута? В ъгъла на Кличко всички скочиха от радост, сякаш Владимир е спечелил най-голямата победа в живота си. Всички знаеха колко опасен може да бъде Кубрат. Заради това беше и тази радост“, завърши Зауерланд.

Подобни статии

Top