Кале Зауерланд разкри: Пулев бе готов да се бие с една ръка

Промоутърът имал страхотна разправия с Кобрата заради отменения мач срещу Джошуа

Съсобственикът на промоутърската компания „Зауерланд“ – Кале Зауерланд направи нови разкрития за пропадналия мач за три от световните титли в тежка категория между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа. Той говори пред специализираното боксово издание Boxing News.

„Разбира се, че е готов да се бие. Пулев не искаше да се отказва. Двамата имахме голяма разправия. Той беше много ядосан, че съм го оттеглил от мача. Но аз не съм направил такова нещо, той просто беше контузен. Но толкова много искаше да се бие. Беше много смело желание да се бие с една ръка. Той наистина засужава втори шанс“, заяви Кале Зауерланд.

„Класите в професионалния бокс са много изравнени в момента и има 8, 9, най-много 10 боксьори, които са с изравнени възможности и всеки може да победи всеки. Един от тях е Джошуа, но видяхте какво направи Такам, не бях много изненадан. По-скоро съм изненадан, че хората се изненадаха. Той винаги ще бъде много жилав.

Ако погледнем – Пулев, Поветкин и Такам са на отлично ниво, британците биха добавили и Уайт, но за мен Дилиан Уайт е по-надолу като класа. Кубрат Пулев определено има нивото да се противопостави на Джошуа и ако му се отдаде възможност да го победи.

Подобни статии

Top