Камата идва за мача на Тервел в Чикаго

Братя Пулеви ще участват на 3 март в издигането на българското знаме пред кметството на американския град

Христо Стоичков лично ще подкрепи братя Пулеви в Чикаго. Камата се очаква да пристигне в града специално за мача на Тервел тази нощ, съобщи Кубрат на официалната си страница във Фейсбук.

Първата среща на американска земя за бронзовия медалист от игрите в Лондон през 2012-а е срещу представителя на домакините Тристан Джеймс, като всички места в залата вече са запълнени.

Носителят на „Златната топка“ и „Златната обувка“ ще лети от Маями до Чикаго този уикенд, за да гледа мача на Тервел и да подкрепи братя Пулеви. За целта голмайсторът на световното първенство в САЩ ’94 е отменил всички свои ангажименти към мексиканския спортен канал “Унивижън депортес” в щата Флорида.

Събитието в “Белведере център” започва в 19:30 часа местно време на 2 март в Чикаго и специално за всички българи в залата група „Джърси гърлс” ще изпълни „Мила родино“.

Тервел Пулев излиза срещу Тристан Джеймс за своята осма поредна победа при професионалистите, след като предишните седем той постигна на ринга в Европа – в България и в Германия.

На 3 март в Чикаго братя Пулеви ще участват и в тържествената церемония по издигането на българското знаме пред кметството в града, която ще се състои за 12-та поредна година.

В същото време от щаба на Тервел Пулев обявиха, че не се отказват от мач срещу състезаващия се за Германия Хюсеин Цинкара.

“Няма как да се откажа от мач, който ние сме предложили. Единственото, което искам е тази среща да се проведе на неутрална територия”, коментира Тервел.

От екипа на състезаващия се за Германия Цинкара настояват за сблъсък на 24-ти март в Хамбург. Предложението на Тервел Пулев и щаба му е битката с Цинкара, която трябва да е за титла, да се състои на 7-ми април във Виена, където по-малкият от братя Пулеви вече има насрочен двубой.

Подобни статии

Top