Камбуров избира между Арда и ЦСКА 1948

По-вероятно е той да продължи да преследва рекорда на Петър Жеков в Кърджали

Мартин Камбуров ще избира между Арда (Кърджали) и новака в елита ЦСКА 1948 за продължаване на кариерата си, пише „Тема спорт“.

Както е известно, капитанът на Берое ще напусне старозагорци след края на тази кампания, за да може да продължи да преследва рекорда на Петър Жеков за голмайстор №1 на всички времена в България.

Старши треньорът на Берое Димитър Димитров-Херо обеща на Камбуров, че ще го пусне в игра и в седемте мача, които минимум остават на тима до края на първенството. Ако „зелените“ останат седми и играят бараж за Лига Европа, двубоите ще станат осем.

Петър Жеков има 253 гола в кариерата си в елита – 8 за Димитровград, 101 за Берое и 144 за ЦСКА. Камбуров пък е с 230 – 3 за Ботев (Пловдив), 5 за Спартак (Левен), 145 за Локомотив (Пловдив), 33 за Локомотив (София), 3 за ЦСКА и 41 за Берое.

Мартин е все по-близо до разбирателство за договор с Арда (Кърджали). Таранът е в добри отношения с новия наставник Николай Киров, с когото дори бяпа съотборници навремето в Ботев.

Другата опция пред Камбуров е новакът в елита ЦСКА 1948. Според запознати обаче ветеранът клони повече към преминаване в Арда.

Подобни статии

Top