Камерна сцена „Пловдив“ се завръща

С два великолепни концерта в първо студио на Радио Пловдив

Платформата „Камерна сцена Пловдив“ се завръща на основната си локация Първо студио на Радио Пловдив с два великолепни концерта – на 15 и 16 октомври.

От 19,00 часа тромпетистът Нейко Бодуров представя последния си проект  N I K O B O за първи път на пловдивска сцена. Участват: Нейко Бодуров – тромпет, Димитър Льолев – aлт саксофон, тенор саксофон, Димитър Бодуров – клавишни, Михаил Иванов – бас и Димитър Семов – ударни.

На 16 октомври, отново от 19,00 часа, с дебют на българска сцена екипът на Камерна Сцена Пловдив посреща триото на магнетичната Росица Милевска. Ще чуем музика от последния ѝ проект  S T E P S . Със сигурност никога досега не сте чували арфата да звучи по този начин. Участват: Росица Милевска – арфа и глас, Седрик Льо Дон – барабани, Франк Льо Дон – бас.

Концертът е част от платформата „Камерна сцена Пловдив“ и се организира с подкрепата на община Пловдив, като част от Културния календар на града за 2020 година, както и с подкрепата на Министерство на културата. Билети на касите на Ивентим, както и на място в Радио Пловдив преди концерта.

Подобни статии

Top