Кампания с награди за разделно сметосъбиране в Асеновград

Кога, къде и какво може да спечелите?

Община Асеновград заедно с фирмата, обслужваща съдовете за разделно сметосъбиране в града „Булекопак“, организират съвместна инициатива за събиране на отпадъци от хартия, пластмаса, стъкло и метал. Кампанията ще се проведе под мотото „Да бъдем отговорни днес, за да се радваме на чисто утре!“

Най-активните участници, депонирали най-голямо количество, ще спечелят награди. Кампанията за разделно събиране ще се състои на специално определения за целта пункт – паркингът на ДИП – България на улица „Съединение“ в Асеновград.

От 08:30 ч. до 12:00 ч. на 14.10.21 г. (четвъртък) всеки може да предаде стъклени, хартиени, пластмасови и метални отпадъци. Важно условие е същите да бъдат сортирани по вид материал.

Всеки, който предаде своите разделно събрани отпадъци, ще участва в надпревара за спечелването на електронен четец за книги, дрон, екшън камера. Ще бъдат раздадени и поощрителни награди.

Многократно община Асеновград и „Булекопак“ са призовавали асеновградчани да събират отпадъците си разделно, за да предпазим природата от замърсявания.

Това е и целта на съвместната кампания – в предстоящата една седмица може да сортирате това, което изхвърляте и в следващия четвъртък да го предадете на посочения пункт.

Подобни статии

Top