Кампания търси дом за бездомни кученца в Пловдив

Кампания „Подари дом за Коледа“

ще се проведе днес от 11:00 до 16:00 часа, на площад „Централен“ в Пловдив.

Еко-зоо-мероприятието е организирано от две неправителствени организации – Фондация „Animal Welfare Bulgaria“ и Немски кастрационен център при Фондация „Помощ за бездомните животни“. То се провежда с участието на Общинския приют за безстопанствени кучета „Приятел завинаги“.

Призивът на организаторите е: „Ако кученце е в твоя списък за Коледа, знай, че Дядо Коледа не минава през зоомагазини! Осинови, не купувай!“.

От Община Пловдив добавят: „Информирай се добре за нуждите на животното и твоите задължения като стопанин! Убеди се, че кучето е желан подарък!“.

И ако сте размислили добре или просто искате да се информирате, заповядайте на площада пред Централна поща в Пловдив, където ще можете да се запознаете с някои от кучетата, настанени в общинския приют и да ги осиновите веднага.

На мястото на събитието ще бъдат и представители на двете неправителствени организации, които ще ви разкажат подробно за своята работа – активна доброволческа дейност по социализация на кучетата в приюта и безвъзмездно кастриране на безстопанствени кучета и котки в Пловдив.

Ще можете да закупите дрешки и аксесоари за домашни любимци, както и брандирани чаши и тениски на фондациите, като събраните средства ще бъдат използвани с благотворителна цел за покриване на разходи по лечение и изхранване на кучета в беда.

Не оставайте безучастни!

Включете се в кампанията, направете добро!

ТРЪГНЕТЕ СИ С ПРИЯТЕЛ ЗАВИНАГИ!

Подобни статии

Top