„Канарчетата“ с фланелки в памет на Тоско в пловдивското дерби!

Отборът на Ботев направи солидно дарение за кампанията, футболистите ще изказват благодарността си към убития фен преди всеки мач

КПБП предостави на отбора на отбора на Ботев (Пловдив) фланелки с лика на Тоско Бозаджийски и помоли ръководството на клуба футболистите да излизат преди всеки мач с тях, в знак на признателност към действията и всеотдайността на „жълто-черния“ привърженик.

Мъжкият представителен отбор, треньорското ръководство и лично Асен Караславов благодариха за жеста към тях и в знак на съпричастност дариха доста солидна сума в подкрепа на кампанията.

Първата официална среща за тази пролет е пловдивското дерби срещу Локомотив на 16 февруари на базата в Коматево.

„Благодарим Ви приятели, Вие за пореден път доказахте, че отбор и фенове сме едно цяло. Пожелаваме Ви, на първо място здраве и много успехи в съвместния ни път.

БЛАГОДАРИМ ВИ, ПРИЯТЕЛИ! СЪПРИЧАСТНОСТТА ВИ, НИ ПРАВИ ГОРДИ. БОТЕВ Е ВЕЧЕН!“, написаха от Клуб на привържениците на Ботев Пловдив.

Дарения и закупуване на фланелки с лика на Тоско ще могат да бъдат осъществени по време на всички контролни срещи „канарчетата“, които ще се състоят в Пловдив.

Ето още няколко начина за дарения:

Чрез paypal: paypal@kpbp.bg

Чрез банкова сметка:

Сдружение „Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“

BG11UNCR70001522124939

swift (bic): UNCRBGSF

Може да дарите средства и в урната в магазина на ул.“Нестор Иванов“ 1.

Подобни статии

Top