„Канарчетата“ заминаха за Разград, трима юноши в групата

Николай Киров – Белия определи група от 17 футболисти

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров определи група от 17 футболисти за последния шампионатен мач на „канарчетата“ за сезон 2017/2018. В него „жълто-черните“ се изправят срещу Лудогорец, като сблъсъкът с шампионите е на 20-ти май от 17:30 часа на „Лудогорец Арена“.

Тази сутрин пловдивчани проведоха тренировка на клубната база в Коматево, след което отпътуваха за Разград. Сред 17-те попаднаха и трима юноши – роденият през 2000 година вратар Стелиан Ангелов и с година по-малките Кристиан Добрев и Иван Василев.

В групата не са вратарят Иван Чворович, както и двамата капитани Лъчезар Балтанов и Тодор Неделев, на които бе дадена почивка.

Феновете на Ботев, които желаят да посетят срещата, ще бъдат настанени в Сектор „А“. Цената на билетите за „жълто-черните“ привърженици е 7 лв.

Ето и групата на „канарчетата“:

Даниел Кайзер, Стелиан Ангелов, Йордан Минев, Лазар Марин, Радослав Терзиев, Димитър Пиргов, Филип Филипов, Серкан Юсеин, Фелипе Бризола, Густаво Афонсо, Диого Кампос, Стивън Петков, Кристиан Добрев, Иван Василев, Алваро Юлиано, Дуде Ндонгала, Милко Георгиев

 

Подобни статии

Top