"Капана дог" отново събра любители на кучетата в - DC news

„Капана дог“ отново събра любители на кучетата в

Този път събитието беше свързано с гурме храните и храненето на четириногите

И днес кучета от общинския приют за бездомни животни очакваха своите осиновители в Капана. В рамките на кампанията „Капана дог“  и Месеца на животните, днес се състоя поредното събитие „Гурме с куче и за куче“. Целта беше пловдивчани да се запознаят отблизо с кученцата от общинския приют и, ако желаят, да ги осиновят и превърнат в част от тяхното семейство.

Миналата седмица едно от десетте кучета, дошли в капана, намери своите собственици. Днес пък всеки, който искаше да научи повече за храненето на кучетата и да се запознае с опашатите ценители и познавачи на кучешката гурме-храна дойде в Капана в района на „Ядрото“.

Кучешки деликатеси, направени оп специални рецепти от качествени продукти и съобразени с балансираното хранене на домашните любимци бяха демонстрирани на събитието. Средствата от закупените кучешки деликатеси ще отидат за нуждите на общинския приют и неговите обитатели.

Събитието бе организирано съвместно от доброволци на пловдивския общински приют за кучета и ОП „Зооветеринарен комплекс“, с подкрепата на Община Пловдив.

Подобни статии

Top