„Капана Фест“ събужда душата на квартала с любими творци и артисти от всички сфери на културния живот

Организаторите вече обявиха и музикалната програма на главна сцена „Капана“

От днес до 29 август в Капана – кварталът на творческите индустрии отново ще се съберат талантливи творци и артисти от всички сфери на културния живот, за да променят облика на пловдивския квартал, превръщайки го в автономен остров на съвременното изкуство за един дълъг уикенд, носещ любимото име „Капана Фест“.

Замислен като карнавал на свободното творчество с 2 издания годишно, вече 2-ра поред година „Капана Фест“ представя една нова концепция, концентрирайки усилията си в едно издание годишно, откриващо и представящо пред широката публика музиканти, автори, занаятчии и творци с нестандартни идеи и интересни проекти в няколко основни направления: Музика, Танци, Занаяти, Работилници, Изложби, Литература, Театър и Арт Инсталации.

Духът на квартала ще оживее чрез пет концептуални музикални зони, от които публиката заедно с всички музиканти, ще събудят „ Душата на Квартала‘‘.

В зоните на съпътстващия базар „Капана Фест“ ще откриете авторски изделия, натурални и био храни и напитки, българска мода и задължително мекият и топъл звук на грамофонни плочи, осигурен от приятелите от @my-vinyl.com магазин за грамофонни плочи.

Очаквайте още литературна зона, арт – инсталации, графити, изложби и много изненади.

Организаторите на „Капана Фест“ вече обявиха и музикалната програма на главна сцена „Капана“ ( паркинг до Централни хали), на която в дните от 26 до 29 август ще чуете много талантливи родни и чужди музиканти. Очаквайте подробната програма на facеbook страницата за събитието. POWERED BY : Somersby

26.08
19:30 Сетива на Ангел Дюлгеров
21:00 Divine Astronaut (U.S.A)

27.08
19:00 Stop the Schizo
20:15 Me and My Devil
21:30 SINOPTIK (UKR)

28.08
19:00 WE DA BEST FRIENDS
Trombobby & C- MO, / ALEKS, / Прея /

29.08
21:00 Тангра/Tangra 

„Капана Фест“ се осъществява с подкрепата на Община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2021 година.

Издаваме още от културната програма на Капана Фест 2021!

1 2

Подобни статии

Top