Капитанът на Ботев: Винаги с високо вдигнати глави, не се предаваме! (ВИДЕО)

Тук се чувствам като у дома си, заяви Лъчезар Балтанов след като поднови договора си с клуба

„Аз се чувствам вече като у дома си след толкова години. Надявам се да си изпълня договора, да съм здрав, да помагам както на отбора, така и извън терена, да съм от полза на Ботев, винаги да може да се разчита на мен. Д времето съм го доказал и ще продължавам да го доказвам.

Емоцията е голяма. В такъв град, в такъв клуб, в който попаднах преди толкова години, още тогава знаех за какво става въпрос, но с минаването на осъзнах мащаба на клуба и колко много обичам Ботев.

Гледам винаги да има настроение, говорим с момчетата в съблекалнята, винаги съм готов да им помогна. Не съм от така наречените лидери диктаториу винаги съм се раздавал на терена, винаги съм помагал, особено на младите – като видя, че на някой му е трудно да отида да му кажа – Хайде, ще станат нещата, не се предавай!

Човек като мисли положително и всичко в живота се получава по-лесно и независимо дали ще има загуба, важното е даа сме с високо вдигнати глави, никога да се не предаваме“, заяви капитанът на Ботев (Пловдив) след като поднови договора си с клуба.

Вижте какво казаха за сбъднатите си мечти и тримата юноши на клуба, които подписаха първите си професионални договори с „жълто-черните“.

Подобни статии

Top