Капитанът на Хебър се забърка в пиянски скандал!

Янко Ангелов бил на парти в нощен клуб и участвал в сбиване, вероятно ще отнесе солидно наказание

В пиянски скандал се забърка капитанът на ФК Хебър Янко Ангелов.

В малките часове на съботната нощ халфът е бил на парти в пазарджишкия клуб „Хевън”, където разпускал въпреки забраната за подобни излизания, и то в период на подготовка.

По думи на очевидци, присъствали по това време в питейното заведение, малко след 1 часа, видимо почерпен Ангелов започнал да се заяжда с посетител на бара, като в последствие го пернал по врата. Последният тръгнал да му отвръща, в негова подкрепа наскачали и други посетители, но след намесата на охраната напрежението било туширано.

„Виновен беше Янко. Видимо той беше в нетрезво състояние и предизвика скандала. Отиде и без никаква причина започна да се дъвче с човек, който спокойно може да му бъде баща”, сподели един от очевидците на скандала.

Самият Янко Ангелов коментира, че случаят е преекспониран и отрече той да е инициатор.

„Провокираха ме. Почнаха да ми правят някакви разбори колко съм бил играл и как съм играл. Нормално е човек да избухне и да не си сдържи нервите.”, заяви от своя страна бившият полузащитник на Локомотив (Пловдив).

От Хебър признаха, че тази сутрин са чули за случилото се в бар „Хевън” и вече са инициирали собствена проверка за установяване на фактите.

Членове на ръководното тяло на отбора обявиха, че със сигурност няма да толерират подобни прояви, уронващи авторитета на клуба, но ще излязат с позиция, след като изгледат видеозаписите от камерите на заведението. Ако вината на Янко Ангелов бъде установена, то той безусловно ще бъде наказан като все още действащ състезател на Хебър, коментираха шефове на клуба.

Янко Ангелов има договор с пазарджишкият тим за още една година, но отказа да намали заплатата си до размера на установеният от УС на клуба максимален праг. Поради тази причина той отпадна от плановете на треньора Николай Митов, но продължава да тренира с отбора до решаване на казуса с неговото бъдеще.

Вече са ясни контролите по време на предсезонната подготовка:

⚽️ 20 юни със Септември (София) в София
⚽️ 26 юни с Локомотив (София) в Пазарджик
⚽️ 30 юни със Септември (Симитли) в Разлог
⚽️ 4 юли с Монтана в Банско
⚽️ 8 юли с Кариана (Ерден) в Банско
⚽️ 18 юли – предстои да се уточни съперник

⚽️ Подготвителен лагер: от 30 юни до 10 юли в Разлог.

Подобни статии

Top