Капитанът на Локо: Още не сме готови да атакуваме първото място

Искам отново да вдигна купата, чака ни труден реванш срещу Левски, а на финала предпочитам отново Ботев, заяви Димитър Илиев

„Искам отново да спечеля купата на България със състава на Локомотив“. Това заяви в интервю за БНР Димитър Илиев. Капитанът е убеден, че Локомотив е на крачка от повторно класиране на финал за националната купа.

„Постигнахме добър резултат срещу Левски в първата среща, но все още не сме се класирали. Сега ни предстои мач със Славия и всички сме амбицирани и вярвам, че ще спечелим трите точки. Целта ни е да постигнем колкото се може повече победи и да завършим на второ място в класирането. Лудогорец има отличен отбор и сериозна преднина и не вярвам да я изпусне до края на сезона.

Ние все още не сме готови да атакуваме първото място. Може би от новия сезон ще имаме повече възможности. Целта ни е да спечелим отново купата на България и вярвам, че ще го направим. Няма да ни е лесно срещу Левски, но имаме големи шансове да се класираме за финал. Там отново предпочитам да играем срещу Ботев“, каза Димитър Илиев.

Подобни статии

Top