Капитанът Веско Марчев иска да остане в Локо

Футболистът още няма отговор от шефовете на клуба, засега пред него не стоят други варианти

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Веселин Марчев изигра 33 мача, отбеляза 5 гола и направи 3 асистенции през сезона. Догоровът му с „черно-белите“ изтича през юни, а той още няма конкретна оферта да го поднови. Ето какво заяви за своето бъдеще и представянето на отбора през вестник „Тема спорт“.

„Засега не съм подписвал нов договор с клуба. Говорил съм с ръководството, но на този етап все още няма нищо черно на бяло. Моето желание, разбира се, е да остана, ако и от клуба искат същото. В момента изчаквам, нямам и други варианти пред себе си.

В края на сезона можеше да се представим и по-добре и да играем ние бараж с Левски за Лига Европа. Каквото можахме и беше по-силите ни, го направихме. Не е малко и това с оглед сезона.

Що се отнася до треньора, не е моя работа да говоря за него. Има резултати, има ръководство. Не е моя работа. Винаги съм изпълнявал изискванията и указанията му. Вие медиите трябва да го коментирате и да давате оценки.

През новия сезон на първо време трябва да се целим в Първата шестица. Ще направим всичко възможно да сме там.“

В същото време станя ясно, че и вчера футболистите и служителите не са получили дължимите си 2 заплати, които трябваше да бъдат платени още в петък. Така те излязоха във ваканция без пари, но се надяват на спешно обаждане. Заради подобни проблеми преди година от „Лаута“ си тръгна капитанът и голмайстор Мартин Камбуров.

Снимка: tribunaplovdiv.bg

Подобни статии

Top