Кардинални промени в Съвета на директорите на Локомотив (Пловдив)

В управата влиза собственик на голяма колекторска фирма, съдружник с литовеца Лауринас Розгис – новият финансов директор на клуба

Кардинални промени се очакват в управата на Локомотив (Пловдив), пише „Марица“.

В управата на клуба ще влезе бизнесменът Здравко Владимиров Иванов, който е собственик на една от големите колекторски фирми. В компанията той е съдружник с литовеца Лауринас Розгис, за когото миналата седмица настоящият мажоритарен собственик на клуба Христо Крушарски обяви, че ще е финансов директор.

Очаква се промените да се официализират на предстоящото общо събрание на акционерите, което ще се състои на 15 юли от 13:00 часа на „Лаута“. Съветът на директорите ще бъде намален от петима на трима членове, а местата си ще загубят спортният директор Георги Иванов, треньорът на женския тим на Локомотив Ангел Славов и директорът на волейболния клуб Георги Узунов.

В новата управа ще останат само Христо Крушарски, Здравко Иванов и Радко Врагов, който е и настоящ член. Акционерното дружество ще бъде представлявано едновременно от двама изпълнителни директори, които ще бъдат избрани допълнително.

Подобни статии

Един коментар

  1. Сашо написа:

    Няма отърване от тези авантаджий Славови, първо бащата а сега и синът се бил намърдал.

Top