Карловец бе убит след як запой в Бегунци

Мъжът тръгнал да разтървава биещи се опоненти, но бил ударен, паднал на земята и по-късно починал

Сбиване между две компании, едната от които много пияна, е завършило със смърт в карловското село Бегунци, съобщи местният сайт ПБ Новинар.

В петък следобед 9 души от една от мандрите в региона си организирали банкет и седнали да се черпят в заведение в селото. Около 19 часа в кръчмата влезли Стоян Аргиров, на 45 години, заедно със съпругата си. Семейството, което е от град Баня, седнало със собствениците на заведението.

Компанията, която била дошла от по-рано на разпивка, вече била сериозно почерпена и вдигала страшно много шум. От масата на Аргиров била направена забележка. Възникнал словесен скандал между двете компании. След това напрежението затихнало.

Около 21 часа един от мъжете от мандрата излязъл да пуши навън. След него излязъл да му прави забележка за непристойното поведение мъж от другата компания. В този момент, виждайки че се разправят, навън излязъл Иван Гунев, на 48 години, от Карлово. Той бил също от компанията, която правила банкет. В опит да разтърве каращите се мъже, той паднал на земята, тъй като Стоян Аргиров замахнал и го ударил.

Падането е било фатално, а ударът в главата – много тежък. Часове по-късно, въпреки усилията на лекарите, Гунев умира в болница в Пловдив.

Стоян Аргиров е арестуван. В момента се изяснява има ли участие на други мъже от двете компании във фаталния инцидент.

Хора от Баня разказаха, че по професия Стоян Аргиров е заварчик, има едно дете и в момента е безработен. Местните са потресени от нелепата смърт на Иван Гунев.

Подобни статии

Top