Кървав екшън надъха „лъвовете“ да изядат кипърците довечера (ВИДЕО)

Петър Хубчев завел националите на хитовата продукция „22-ра миля“

Кървав екшън мотивирал националите ни преди мача с Кипър от Лигата на нациите. В сряда вечерта „лъвовете“ са били на кино в един от столичните молове и са изгледали хитовата прожекция „22-ра миля“, съобщава novsport.com.

В нея елитният разузнавач Джеймс Силва (американският актьор и продуцент Марк Уолбърг) с помощта на елитното свръхсекретно подразделение „Призраци“ се опитва да изведе от Индонезия полицай, притежаващ чувствителна информация – доказателства за корупция във висшите политически кръгове.

Мисията на суперагента със съдействието на ЦРУ не е лесна – неговите призраци разполагат с 90 минути, за да изминат разстоянието от 22 смъртно опасни мили (около 35 километра), което ги дели от целта: спасителния самолет. С роля във филма е и ММА и кеч звездата Ронда Роузи.

Междувременно селекционерът Петър Хубчев прибегна до интересен подход в подготовката за мача довечера. Той проведе занимание на базата в Бояна вчера сутринта и се отказа от възможността за официална тренировка в Никозия. Снощи той даде задължителната си пресконференция, а играчите само се разходиха по стадиона, на който ще играят решителния двубой, след който ще стане ясно, дали оставаме в борбата за първото място в групата.

Снимка: variety

Подобни статии

Top