Кастрят опасни и изсъхнали клони в Асеновград

Движението ще бъде затруднено по основни булеварди и улици

Община Асеновград продължава с кастренето на дървета от вида чинар по булевард „България“ в града. Извършва се обработка на сухи клони, представляващи опасност от падане, поради което има опасност от инциденти с автомобили или пешеходци. Ще се премахват и клони, пречещи на уличното осветление и товарните автомобили с по-голяма височина.

Кастренето ще продължи по булевард „България“ днес сутринта от 07:00 ч. до 09:00 ч. ще бъде затруднено движението в кръговото кръстовище, заключено между улица „Васил Левски“ и булевард „България“. Ще се осигури пропускателен режим, като преминаването ще се осъществява периодично.

До 15:00 ч.  ще се преустанови преминаването на моторни превозни средства (МПС) по пътното платно от кръговото кръстовище на булевард „България“ с улица „Васил Левски“ до светофара при кръстовището с улица „Велико Търново“, в посока Пловдив – Смолян. Обходеният маршрут ще бъде по улица „Васил Левски“, през улица „Борислав“ до светофара на кръстовището между булевард „България“ и улица „Велико Търново“.

Община Асеновград се извинява на гражданите за причиненото неудобство и благодари за разбирането и толерантното отношение на шофьори и пешеходци

Подобни статии

Top