Катастрофа блокира Околовръстното, други две затапиха основни булеварди (СНИМКИ)

Шофьор е леко ранен, откаран е в болница

Катастрофа блокира Околовръстното шосе в участъка между между Пещерско шосе и 6-ти км.

По информация от полицията около 11.00  ч. в този участък е станала тежка катастрофа. По първоначални данни са се блъснали лек и товарен автомобил.

Според полицейската информация товарен автомобил не е спазил дистанцията и е блъснал отзад лек автомобил „Опел“, който пък ударил се забил в товарен автомобил през него.

При удара е пострадал леко шофьорът на опела.  Той е изпратен за преглед в болница. Нито един от водачите не е употребил алкохол.

Заради пътния инцидент се е образувала голяма колона с автомобили в отсечката от разклона за Златитрап до кръговото кръстовище на Пазарджишко шосе.

Още две по-леки катастрофи станаха тази сутрин в Пловдив.

И двата инцидента са без пострадали.

В първия случай, около 09.11 ч., в кръговото кръстовище до SPS са се блъснали два успоредно движещи се автомобила, след като единият предприел ляв завой от средна лента. Нанесени са материални щети на автомобилите. Водачите са попълнили двустранни протоколи.

При втория случай, около 08.40 ч. на кръстовището на бул. „Копривщица“ и ул. „Чернишевски“ лек автомобил „Сеат“ е  отнел предимство на друга кола, марка „Форд“. Катастрофата е с леки материални щети, отработена е по административен ред.

Снимки: I see you KAT Пловдив

Подобни статии

Top