Катрин Тасева с бронз в многобоя и още четири медала в руски онлайн турнир

Сребърен медал за българската гимнастичка на бухалки, бронз  при финалите на другите три уреда

Катрин Тасева спечели пет медала при жените в онлайн турнир с домакин Русия, съобщиха от Българската федерация по художествена гимнастика.

Пловдивчанката се окичи с бронзов медал в многобоя, сребърен на бухалки и още три бронзови медали на обръч, топка и лента.

Катрин Тасева се нареди на трето място в многобоя със сбор от 97.700 точки, като бе изпреварена само от рускините – Дина Аверина и Арина Аверина. Назад останаха много силните италиански състезателки.

Въпреки трудностите в началото на турнира, Катрин успя да се пребори и завърши с отличен резултат състезанието.

Според регламента на турнира в официалното класиране в многобоя може да участват не повече от две гимнастички от държава, а на финалите на отделните уреди – само по една.

При ансамблите в многобоя шампион стана Италия със сбор от 74.350 точки, пред Узбекистан със 71.500 точки и вторият отбор на Русия с 69.300 точки. Същите отбори заемат първите три места на финалите на пет топки и три обръча/два чифта бухалки.

В международния онлайн турнир участваха гимнастички от Русия, Узбекистан, Швейцария, Сърбия, Франция, Латвия, България, Италия и Финландия.

http://

http://

ПЕТ ОТ ПЕТ ВЪЗМОЖНИ МЕДАЛА ЗА КАТРИН ТАСЕВА ПРИ ЖЕНИТЕ В ОНЛАЙН ТУРНИРА С ДОМАКИН РУСИЯ! БРОНЗОВ МЕДАЛ В МНОГОБОЯ,…

Публикувахте от Българска федерация художествена гимнастика – Официална страница в Четвъртък, 10 декември 2020 г.

Снимка: Фейсбук/Българска федерация художествена гимнастика – Официална страница

Top