Казусът с ДГ “Мир“ стигна и до Дани Каназирева

Родителите на крака при областния управител

В приемния ден на областния управител жители на Пловдив и областта потърсиха съдействие за решаване на  различни проблеми

Родители на деца от пловдивската детска градина „Мир“ се срещнаха с областния управител Дани Каназирева и настояха за бързо решаване на проблемите им. Напрежението в детското заведение продължава вече  трети месец, а недоволните майки и бащи  алармират обществеността и търсят съдействие от институциите.

Майките и бащите получиха уверение от страна на областна администрация, че проблемът им ще бъде разгледан и ще бъде извършена проверка на документацията на градината.

„Когато става въпрос за детско заведение и за проблем, който рефлектира върху децата, трябва всички институции да реагират незабавно и да се намери най-доброто решение„, заяви Каназирева. Тя уточни, че е разговаряла  с кмета  Здравко Димитров и се надява предприетите мерки от страна на общината да  имат резултат.

Издават документ за собственост на една от сградите на гимназията по битова техника

Съдействие от администрацията в Областта потърси и ръководството на Професионалната гимназия по битова техника  в Пловдив. Директорът Гергана Георгиева и заместник- директорът инж. Цветелина Петкова споделиха пред Каназирева притесненията си, че гимназията има опасност да изгуби европейско финансиране за ремонт и  саниране на сградата, защото една от прилежащите постройки няма необходимата документация.

1 2

Подобни статии

Top