Кели Кларксън се преобрази – свали 18 кг (СНИМКИ)

Американската поп певица Кели Кларксън е от популярните жени, които нямат проблем да демонстрират и говорят за по-пищните си форми.

Звездата не един път е споделяла, че килограмите не я притесняват. През цялата си кариера тя е преминала през всякакви метаморфози, не само по отношение на обличането и пеенето, но и чисто физически.

Миналата година певицата разкри в интервю пред списание Attitude, че не се е понасяла, когато е била много слаба.

„Бях толкова нещастна, вътрешно и външно в продължение на години, но на никого не му пукаше, защото естетиката беше добра“.

Кларксън за първи път стана популярна благодарение на музикалното предаване American Idol през 2002 г., който тя печели.

Със славата и договора с музикална компания, идват и изискванията към поп певицата.

Как трябва да изглежда, как да говори, какво да пее.

Кларксън обаче винаги е била бунтар.

Звездата тогава поясни, че тя не е била нещастна, защото е била слаба, а защото ú се е налагало да бъде такава.

Година по-късно, Кларксън демонстрира, че за нея не е проблем да отслабне.

Майката на две деца бе водещ на тазгодишните музикални награди на сп. „Билборд“, които се проведоха в неделя (20 май) в Лас Вегас.

Носителката на „Грами“ изглеждаше удивително и видимо отслабнала.

Според някои издания Кларксън е отслабнала с 18 кг.  Звездата до този момент не е разкрила тайната за добрата си физическа форма, но не един път е казвала, че има по-бавен метаболизъм.

 

В друго свое интервю от 2016 г. Кларксън каза, че трябва да говори открито за килограмите си пред хората.

„Очевидно теглото не е сред приоритетите ми, но имам две деца. Смятах, че изглеждам идеално за три години, не исках да отслабвам, а след това разбрах, че очаквам второ дете“.

През 2002 г., когато спечели формата, тя бе слабичка, през 2007 г. качи много килограми, които свали през 2012 г. и качи отново по време на бременността си.

Пред „Дейли мейл“ звездата каза, че медиите са твърде много заинтересувани от теглото ú. Тя отправя послание към всички млади момичета, че трябва да обичат тялото си такова, каквото е.

„Твърде слаба, твърде пълна, твърде руса…Това съм аз и съм щастлива. Щастието е различно за всеки“, каза певицата, която в момента е жури в американското музикално предаване за таланти „Гласът“.

Подобни статии

Top