Кевин Спейси залитна към мъжете, обвиниха го в секстормоз

Кевин Спейси залитна към мъжете, обвиниха го в секстормоз

Кевин Спейси си призна публично, че харесва повече мъжете,

съобщи Life.ru, позовавайки се на New York Daily News.  По думите му, досега в живота му е имало сексуални контакти както с мъже, така и с жени, но през последните години той все по-често чувства, че го тегли към мъжете.

Двукратният носител на наградата „Оскар“ разказа, че в крайна сметка е избрал за себе си да бъде гей.

Освен това Спейси се извини пред актьора от „Стар Трек“ Антъни Рап,

след като той го обвини в сексуално посегателство, станало преди 30 години. Според Рап, който по това време е бил само на 14 години, актьорът се опитал да го съблазни.

Рап разказва в интервю пред BuzzFeed News, че през 1986 году е станал жертва на сексуалните мераци на Спейси. По думите му това станало на парти, където Рап и неговият приятел били извикани от актьора. След това Антъни отишъл да гледа телевизия в една от спалните. След полунощ в стаята нахлул Спейси, който миришел на алкохол, „хванал го като младоженец булката“ и легнал върху него.

„Той се опита да ме съблазни“, разказва Рап, отбелязвайки, че Спейси явно искал секс. Момчето обаче успяло да отблъсне по-възрастния мъж и да избяга.

Представители на Кевин Спейси и самият той

до този момент не отговаряха на многобройните запитвания на журналисти, но когато тази история беше публикувана, актьорът написа в Туитър, че не помни да се е срещал с Рап, но ако всичко е станало така, както по-младият артист разказва, то това е било „неуместно пиянско поведение“.

Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top