Кифла ли сте? Нека проверим!

Кифла е един сравнително нов тип жени, „симптомите“ на който се разпространяват със скоростта на светлината. Естествено нито една кифла не си признава че е такава, в повечето случаи, защото няма достатъчно капацитет, за да го осъзнае.

Разбира се, има и кифли, които много добре знаят, че са такива и използват статута си съвсем целенасочено. Кифлеенето им носи облаги (основно материални) и поддържа статута им на ниво (под „ниво“ кифлата има предвид 15-сантиметров ток).

Има няколко издайнически доказателства, че кифленството е започнално да обзема и вас, колкото и да ви се струва невъзможно. Ето кои са те:

Сменяте профилната си снимка всеки ден, с единствената идея да трупате повече лайкове. Преди да пуснете каквато и да е снимка, я обработвате яко с фотошоп. Все по-често започвате да се щракате пред огледалото в банята, в спалнята, в офиса, в дискотеката….абе, навсякъде, където има огледало. Ако случайно снимката събере по-малко от 200 лайка, то цялата процедура следва да се повтори отначало. 

Постоянно отбелязвате къде сте. За вас е от изключителна важност да се знае къде пиете кафе, къде ходите на пазар, къде обядвате, къде вечеряте, къде сте на бар и прочие. Всичко това, за да може другите кифли да завиждат, а вие да трупате точки.

Цитирате велики умове и вечни книги във Фейсбук, но на шльокавица. Внимание! Така не само, че няма да блеснете, ами и ще се изложите много.

Все по-често се улавяте, че единственото, което истински ви вълнува са клюките – кой с кого спал, къде ходил и каква кола си купил. Обичаш интригите и скандалите, а всяко нещастие, сполетяло друга кифла, те прави истински щастлива.

Започвате да мечтаете за силикон, екстеншъни и ботокс. Това е цел номер 1 в списъка ви и най-лошото е, че след като я осъществите, започвате да мечтаете за още по-напомпани джуки и няколко кубика повече в гърдите.

Шопинг и висене в социалните мрежи – двете ви основни занимания. Ако случайно не успеете да се доберете до МОЛ-а или пък батерията на айфона падне и 15 минути сте извън Фейсбук, то всичко останало губи смисъл.

Цялото ви съществуване се свежда до една цел : да бъдете забелязани!

 

 

 

 

 

Подобни статии

Top