Кинолюбителите ще могат да гледат „Ятаган“ в парк „Красива България“ - DC news

Кинолюбителите ще могат да гледат „Ятаган“ в парк „Красива България“

Прожекцията стартира в 21:00 часа и е напълно безплатна

Любителите на киното ще могат да гледат „Ятаган“ в парк „Красива България“ .Прожекцията стартира в 21:00 часа и е напълно безплатна.

Събитието се осъществява с подкрепата на Община Пловдив като част от Културния календар на града за 2022 година. Филмът е с продължителност 98 минути и не е подходящ за деца под 12 години.

Сценарист е  Христо Христов, а режисьор Андрей Андонов. В ролите ще видите Мариан Вълев, Силвия Станоева, Китодар Тодоров, Невена Бозукова, Георги Стайков, Стефан Денолюбов, Кристиян Милатинов, Любомира Башева , Васил Василев – Зуека, Ивайло Драгиев, Евгения Калканджиева, Златомира Опрова, Аделина Христова, Ванеса Георгиева.

Инспектор Рангел Костов (Мариан Вълев) от Агенцията за борба с тероризма е изправен пред заплахата от уволнение поради липса на резултати. Окрилен от алкохола и под натиска на новоназначената началничка Силвия Овчарова (Евгения Калканджиева), инспекторът съчинява доклад, в който набеждава кварталния нехранимайко Николай Николов – „Никсъна“ (Ивайло Драгиев) за водач на терористична клетка. Когато данните за огромните успехи на българския антитероризъм най-после достигат до Интерпол и ЦРУ, своеобразният „булгаргейт“ бързо бива разкрит. Но всички местни играчи са дотолкова затънали в лъжите си, че единственият им изход е заедно да превърнат тези лъжи в истини.

 

 

Top