Кирил Петков ще оглави пловдивската листа на новия си политически проект (ВИДЕО)

Тепърва ще станат ясни и останалите имена

Бившият служебен министър на икономиката Кирил Петков, който създаде новия политически проект „Продължаваме промяната“ ще поведе листата на проекта за Пловдив. Това съобщи самият той под тепетата днес пред журналисти преди срещата си с граждани на Джумаята. Двамата с бившия министър на финансите Асен Василев дойдоха днес следобед в Пловдив, откъдето стартират предизборната си кампания за страната.

„Аз съм от Пловдив и това е една от причините да тръгнем оттук“, коментира Петков.

Той посочи още, че засега за листата в града под тепетата са ясни две имена – неговото и на проф.  Даскалов, който е експерт в областта на храните. За областта още се подбирали имената.

Ето какво още каза Кирил Петков за критериите, по които ще подбират кандидатите:

Кирил Петков набеляза и основните мерки, за които ще се бори политическият проект „Продължаваме промяната“  по време и след кампанията. Той посочи, че техните избиратели ще бъдат във възрастовата група от 45 до 65 години.

Той и Асен Василев бяха посрещнати от множество хора, които ги чакаха повече от половин час на Главната. До Джумаята бе разположен и пункт за събиране на подписи, за кандидатирането им с новия политически проект.

Подобни статии

Top