Китаристът Цветан Недялков и синът му се спасиха по чудо от взрива на тротинетката (СНИМКИ) - DC news

Китаристът Цветан Недялков и синът му се спасиха по чудо от взрива на тротинетката (СНИМКИ)

Заради взрива на батерията на тротинетката избухнал пожар в апартамента на китариста от Ку-Ку Бенд

Китаристът на Ку-Ку Бенд Цветан Недялков и неговият син се спасили по чудо след взрива на батерията на ел. тротинетката в апартамента му в София. В профила си в социалните мрежи Слави Трифонов коментира инцидента и посочи, че за щастие двамата са невредими.

„Днес е голям ден. Днес е изключителен ден. Днес е изумителен ден, защото моят колега и приятел Цветан Недялков, с когото сме заедно от 30 години и неговият син Мартин, имаха най-големия късмет на света. Те оцеляха след взрив на литиево-йонна батерия. Цецо купува тротинетка на сина си, включва я да се зарежда в хола, синът му излиза, той влиза в банята и 10 минути по-късно тротинетката избухва като бомба. Взривът избива прозорците и подпалва апартамента. Но, благодарение на късмета, на Бог, или на който там пише какво да се случи на всеки един от нас, моят колега и приятел и велик китарист Цветан Недялков и синът му са живи и здрави. Ако им се беше случило нещо, направо не знам какво щях да направя“, написа шоуменът.

Той призовава всички да внимават, когато купуват такива устройства.

„Явно технологиите са напреднали, но не достатъчно, за да могат да ни предпазят от такива инциденти. Инциденти, които могат да станат трагедии. Така че – внимавайте! Между другото, изгоряха и три китари и това е първият случай, в който съм щастлив, че изгоряха китари. А Цецо е жив и здрав!“, допълва Трифонов

По-рано днес бе съобщено, че жилище в столицата е изгоряло след взрив на столичната улица „Козлодуй“. От полицията са уточнили, че инцидентът е възникнал при взрив на батерия на електрическа тротинетка.

В този момент стопанинът е оставил за зареждане в жилището си батерията за тротинетката. От взрива е причинен пожар, унищожил домашно имущество. Няма загинали и пострадали хора.

Изгорелият апартамент се намира на първия от 5-етажна сграда. Хората от блока са изведени, а в момента на пожара собствениците на изгорелия апартамент не са били там.

Снимка: Софийска филхармония

Подобни статии

Top