Кличко отказа реванш в Кардиф, Кобрата готов за бой с Джошуа (ВИДЕО)

Варианти остават Лас Вегас, Дубай и Нигерия, ако не – Пулев излиза за титлата на 28-и октомври

Владимир Кличко не желае да играе реванш в Кардиф срещу британеца Антъни Джошуа в опит да си върне титлите в тежка категория на  IBF, IBO и WBA. Това съобщи лично промоутърът на британския боксьор Еди Хърн.

Украинската легенда е информирал Еди Хърн, че няма да се върне за реванш срещу Джошуа на британска земя. Имаше вариант той да се проведе на 28-и октомври в Кардиф. Кличко обаче може да промени мнението, ако супер мачът се проведе другаде – Лас Вегас, Дубай или Нигерия.

“Лас Вегас е фаворит сред градовете-претенденти да бъде домакин на реванша между Антъни Джошуа и Владимир Кличко”, заяви Хърн.

“През следващите две седмици ще определим датата и мястото. Според мен, Кличко ще се съгласи да проведе реванша, ако той се проведе в чужбина. Не мисля, че той ще иска да се боксира в Кардиф. Струва ми се, че Владимир ще се съгласи на реванш, защото той се радваше на последното събитие и ще иска да участва в още една голяма битка. Не мисля, че в този случай парите за него имат значение. Мястото на реванша може да бъде Вегас, може да е Лагос (Нигерия), но от гледна точка на логистиката първият вариант е най-добър.

Ако Владимир не иска да проведе този двубой, то Антъни Джошуа ще се бие с официалния претендент на IBF Кубрат Пулев на 28 октомври в Кардиф“, категоричен е Хърн.

Снимка:

Подобни статии

Top