Клуб по спортни танци „Асеновец“ с нов проект – „Танцувай с мен“

От днес започва записването

Проект за младежка дейност, насочен към активизиране на младите хора в община Асеновград стартира от днес Клуб по спортни танци „Асеновец“. Проектът се изпълнява с финансовата подкрепа на Национална програма за младежта (2016 г. – 2020 г.), Министерство на младежта и спорта, съобщи треньорът по спортни танци Дойка Апостолова.  Стартът на проекта ще бъде обявен на пресконференция днес следобед от 14.00 ч.

Проектът ще бъде под надслов „Ръка да подадем… танцувай с мен!”. Целта е в  привлекателната среда на музика, танци и игри, младите хора да поставят за обсъждане актуални проблеми и теми.

От днес започва записването и информационна кампания по проекта. В планираните 16 ателиета „Танцувай с мен…” могат безплатно да се запишат за участие младежи в две възрастови групи – от 15 до 19 години и от 20 до 24 години.

Началото на обучението ще бъде от 22.06.2020 г. в залата на Клуб по спортни танци „Асеновец”, намираща се на булевард „България” №2.

От днес залата на КСТ „Асеновец“ отваря врати и за тренировки, като предстои да бъде изготвен график, уточниха от клуба.

Снимка: Фейсбук/ Клуб по спортни танци „Асеновец“ /Dance Sport Club „Asenovec“

Подобни статии

Top