Кметът и зам.-кметовете на Асеновград – официални гости на ФК „Асеновец“ (СНИМКИ)

Клубът благодари на общината за съдействието и положените усилия към подобряване условията за тренировка, вижте новите съблекални, ще има пари за ремонт на още трибуни

Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев и заместник-кметовете Стоян Димитров и Петър Петров бяха сред официално поканените гости на ФК „Асеновец“ на откриването на тренировъчния сезон. „Община Асеновград винаги ще бъде Ваш партньор. Ще се радваме да наблюдаваме постигането на все по-високи резултати. Аз също бях активен спортист и знам колко неуморен труд се полага в подготовката. Желая Ви успех!“, обърна се към футболистите на Асеновград доктор Грудев.

Заместник-кметът по хуманитарните дейности в общината инженер Петър Петров също поздрави ръководството и играчите ФК „Асеновец“ за началото на новия подготвителен сезон. „Благодарим Ви за поканата. Поздравявам ви с началото на подготвителния футболен сезон. Надяваме се с обновленията, които бяха направени в последната година по стадион „Шипка“ и с Вашите постижения да бъдат привлечени все повече фенове на клуба. Асеновград заслужава един отбор от висшия ешалон на футбола, в което градът ни винаги е имал традиции. Знам, че преминахте през един по-труден период, но успяхте да се преборите и да се изкачите отново в по-горната група. Бъдете здрави и ви уверявам, че заедно в един екип – община и футболен клуб – ще постигаме успехи“, каза пред футболистите Петър Петров.

В края на гостуването си официалните гости извършиха оглед на състоянието на спортната база и съобщиха пред ръководството на отбора, че са предвидени финансови средства за нови подобрения и на друга част от трибуните. Футболистите и лично президентът на ФК „Асеновец“ Борислав Велков благодариха на общината за отношението и вниманието, както и за положените усилия към подобряване условията за тренировка.

Подобни статии

Top