Кметът Иван Стоянов поздрави будителите в „Източен“

Стоянов бе гост на на тържество за Деня на будителите в ДГ „Наталия“

По повод 1-ви ноември – Ден на Народните Будители, кметът на район „Източен“  Иван Стоянов изпрати поздравителен адрес към всички просветни дейци от училищата и детските градини. „Благодаря Ви за усилията и цялостната работа в името на просвещението“ – се казва в приветствието.

Той сподели, че е щастлив от факта, че двама директори от района ще получат за празника Почетна значка на община Пловдив за значими резултати в своята работа – Димка Врачева  – директор на НУ “П.Р.Славейков“ и Тодорка Бакърджиева – директор на ДГ “Маргаритка“.

Като специален гост за празника,  Иван Стоянов посети тържеството на 4-та група в ДГ „Наталия“, посветено на Деня на будителите, а отец Ангел от местната църква „Св. Пророк Илия“ отслужи тържествен водосвет за здраве и успехи на всички деца и  учители. В приветствието си към тях Иван Стоянов сподели, че е щастлив от традицията, този празник да се отбелязва подобаващо в детската градина всяка година и дори в пандемична ситуация като тази, се намира начин всяка група поотделно да представи  своя оригинална изява.

Точно на празника той откри нова площадка за игра в детската градина, която е  изградена с модерни съоръжения и безопасна настилка за децата.

Top